Lebara mobilt bredbånd: Nye pakker, priser, dækning, mm. (2024)

Lebara mobilt bredbånd: Nye pakker, priser, dækning, mm. (1)

Overvejer du at få mobilt bredbånd fra Lebara? Det kan der være mange gode grunde til, for Lebara er nemlig blandt Danmarks billigste udbydere af mobilt bredbånd – blandt meget andet.

Herunder gennemgår vi Lebaras løsninger, når du ønsker mobilt bredbånd fra siden. Læs med, og bliv klogere på om det er Lebara, der skal levere trådløst, fleksibelt internetsignal til dine enheder fremover.

Overblik: Mobilt bredbånd fra Lebara

Lebara har et fantastisk simpelt udbud af mobile bredbåndsløsninger – og du kan være sikker på, at der er noget du kan bruge på listen. Her finder du både mobilt bredbånd til det lille behov, såvel som mobilt bredbånd, der leverer signal ad libitum.

Herunder har vi listet de forskellige løsninger med mobilt bredbånd, som Lebara tilbyder.

  • Lille pakke: 15 GB mobilt bredbånd
    Til dig, der blot skal bruge mobilt bredbånd til almen surfing på nettet.
  • Mellem pakke: 60 GB mobilt bredbånd
    Vælg mellempakken, hvis du surfer, streamer musik og en smule film eller serier en gang imellem.
  • Stor pakke: 100 GB mobilt bredbånd
    Vælg den store pakke, hvis du vil have nok internet til at streame film og serier hver aften.
  • Ad libitum: 500 GB mobilt bredbånd
    Vælg ad libitum-pakken, hvis du helt vil slippe for bekymringer ang. dit forbrug.

Der er to ting at bemærke om Lebaras mobile bredbånd. For det første, så bliver Lebaras mobile bredbånd ikke leveret med en låne-router. Hvis du gerne vil sende det mobile bredbånd trådløst ud i hjemmet via WiFi skal du altså bruge din egen router sammen med det simkort, du får leveret af Lebara.

Du skal også huske, at du ikke kan bruge Lebaras mobile bredbånd til roaming i EU. Her vil du takseres efter takst-priser, som er 20 kr. pr. GB data, du forbruger uden for Danmarks grænser. Hvis du gerne vil have roaming-data med på rejsen anbefaler vi, at du tegner et mobil-abonnement hos Lebara, og deler internettet fra din mobiltelefon.

Hvilket mobilnetværk benytter Lebara?

Lebara benytter sig af Telenor og Telia mobilnetværk. Det vil du kunne mærke – for det er et ret godt netværk, som bliver brugt at mange danskere.

Kan du få 5G mobilt bredbånd hos Lebara?

Lebara leverer mobilt bredbånd via Telenor og Telia netværk, som indeholder 5G-sendere. Dog er det ikke noget, Lebara skilter med på nogen måde – hverken på deres hjemmeside eller i deres handelsbetingelser.

Hvis du vil vide mere om hvorvidt Lebara tilbyder 5G mobilt bredbånd i dit område kan du kontakte deres kundeservice på tlf.: 50 10 10 10.

Dækningskort: Her får du god signal hos Lebara

Lebara leverer mobilt bredbånd på Danmarks Telenor og Telia mobilnetværk – og ikke TDC NET. Du kan finde et dækningskort over mobilnetværket her.

Erhverv: Kan Lebara levere mobilt bredbånd til din virksomhed?

Lebara tilbyder ikke som sådan en dedikeret mobil bredbåndsservice til virksomheder.

Når det er sagt, så er der intet i vejen for, at du bestiller mobilt bredbånd som privat, og anvender det på virksomhedens adresse. Det mobile bredbånd har jo nemlig den indbyggede fordel, at du kan tage det med dig overalt – og selvfølgelig også i virksomhedens rammer. Du skal dog være opmærksom på mængden af data, der forbruges på det mobile bredbånd, hvis I er flere medarbejdere i virksomheden. Når dataen er brugt op takseres I nemlig til en fast pris pr. GB.

Du kan læse mere om Lebaras takster ved overforbrug her.

Installation

Når du får leveret mobilt bredbånd fra Lebara får du, modsat ved de fleste andre udbydere, udelukkende tilsendt et SIM-kort med posten. Du får altså ikke nogen låne-router med i handelen. Den skal du selv købe.

For at installere Lebaras mobile net i din router skal du blot placere SIM-kortet fra Lebara i den router, du har stående. slu*t routeren til strøm, og så vil den automatisk oprette forbindelse, hvis dit abonnement er trådt i kraft.

Du kan også benytte Lebaras mobile bredbånd til din tablet. Her skal du blot indsætte SIM-kortet i tabletten – så opretter den selv forbindelse til mobilnetværket.

Driftsstatus

Hvis du oplever knas på forbindelsen kan det være fordi der er indlagt planlagt arbejde på det mobile netværk i dit område. Du kan til hver en tid se den aktuelle og planlagte driftsstatus på siden her.

Opsigelse og vilkår

Hvis du ønsker at opsige dit Lebara abonnement på mobilt bredbånd skal du rette henvendelse til Lebaras kundeservice på tlf.: 50 10 10 10. Dog anbefaler Lebara, at du skriver en mail til dem i stedet for, så du kan dokumentere din opsigelse. Du kan skrive din opsigelse til infodk@lebara.com.

Lebara nævner ikke noget om opsigelsesfrist i deres danske handelsbetingelser. Det normale i branchen er 30 dages opsigelse, så det bør du gå ud fra her også. Til gengæld er der ingen binding på mobilt bredbånd fra Lebara.

Se øvrige produkter:

  • Lebara mobilabonnement
Lebara mobilt bredbånd: Nye pakker, priser, dækning, mm. (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated:

Views: 5795

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.